Ηγουμενίτσα: Εντοπισμός ναρκωτικών και συλλήψεις

Ηγουμενίτσα: Εντοπισμός ναρκωτικών και συλλήψεις

Στον εντοπισμό ποσότητας ναρκωτικών και την σύλληψη 30χρονου αλλοδαπού οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος προχώρησαν, χθες το βράδυ, τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην πύλη του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντοπίστηκαν δέκα κιλά και ογδόντα γραμμάρια (10.080 kgr) ναρκωτικών ουσιών, πιθανόν ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

Οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες ήταν κατανεμημένες σε τριάντα τρία πακέτα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στα εξωτερικά μασπιέ και τα φτερά καθώς επίσης στους χώρους κάτω από το πίσω κάθισμα και πίσω από το καντράν.

Φερόμενος ως ηθικός αυτουργός της μεταφοράς της ανωτέρω ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη ένας 29χρονος αλλοδαπός.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών καθώς και το Ι.Χ.Ε. όχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.