ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Ναυπλίου μεταξύ κρατουμένων

Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Ναυπλίου μεταξύ κρατουμένων

Άλλο ένα περιστατικό βίας και αίματος ήρθε να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο όσων συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας, αυτή τη φορά στις φυλακές Ναυπλίου όπου έγινε συμπλοκή μεταξύ ομάδων αλλοδαπών κρατουμένων.

Μια ομάδα δέκα ή περισσότερων αλλοδαπών, που ήταν οπλισμένοι με σιδερένια ρόπαλα, τα οποία είχαν ξηλώσει από τη μεταλλική κάσα μιας πόρτας στον εσωτερικό χώρο των φυλακών χωρίς να τους αντιληφθούν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, επιτέθηκαν την ώρα του προαυλισμού σε έναν 38χρονο Νιγηριανό και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα!

Το θύμα τραυματίστηκε βαρύτατα και, μόλις οι δεσμοφύλακες απομάκρυναν τους επιτιθέμενους, μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο Ναυπλίου όπου εισήχθη στην χειρουργική μονάδα και υποβλήθηκε σε πολλαπλές επεμβάσεις, κυρίως στο κρανίο. Ο τραυματίας νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ στις φυλακές βρίσκεται σε εξέλιξη διπλή έρευνα, τόσο για τις συνθήκες που οδήγησαν στην ομαδική επίθεση εναντίον του, όσο και για το πώς εξοπλίστηκαν οι κρατούμενοι κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.