ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πρωτοφανές χάος στην Εθνική Οδό με το κονβόι των οπαδών του ΠΑΟΚ [εικόνες]

Πρωτοφανές χάος στην Εθνική Οδό με το κονβόι των οπαδών του ΠΑΟΚ [εικόνες]

Το απόλυτο κυκλοφοριακό χάος έφερε η «κάθοδος» των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ, με αφορμή το μεγάλο ματς για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Το κομβόι των πούλμαν που ταξίδευε όλο το βράδυ από την Θεσσαλονίκη μπλόκαρε επί της ουσίας την Εθνική Οδό, με αποτέλεσμα όσοι ταξιδιώτες κινούνταν κατά μήκος της να αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα.

Τα πούλμαν, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, κατέλαβαν και τις δύο λωρίδες του δρόμου και καθώς κινούνταν με μικρή σχετικά ταχύτητα, οι λοιποί ταξιδιώτες ήταν καταδικασμένοι να τους ακολουθούν με το ταξίδι τους να μετατρέπεται σε πραγματικό Γολγοθά.

Το πρόβλημα κορυφώθηκε νωρίς το πρωί, όταν τα πούλμαν έφτασαν στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών και παρέμειναν εκεί σταματημένα για να οδηγηθούν κατά ομάδες στο ΟΑΚΑ, όπως προέβλεπε το σχέδιο της Αστυνομίας. 

Ο δρόμος έκλεισε και η Τροχαία αναγκάστηκε να κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας από τις παρόδους της Εθνικής, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να μποτιλιαριστούν για πολλές ώρες στους στενούς αυτούς δρόμους. 

Η ίδια εικόνα ταλαιπωρίας επικρατεί και στους γύρω από το ΟΑΚΑ δρόμους, αλλά και στη λεωφόρο Κηφισίας, όπου η αστυνομία έχει πάρει έκτακτα μέτρα για τον αγώνα και επί της ουσίας έχει διακόψει την κυκλοφορία. 

Η κατάσταση αυτή εκνεύρισε πάρα πολλούς οδηγούς και πολίτες, οι οποίοι ήθελαν απλώς να μετακινηθούν απλά για να κάνουν τη δουλειά τους. 

Η ίδια εικόνα αναμένεται να παρουσιαστεί και το βράδυ, αμέσως μετά τη λήξη του τελικού, όταν  οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα ακολουθήσουν την αντίστροφη πορεία για να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη. 

Η κυκλοφορία στα διόδια των Αφιδνών αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 4 μετά το μεσημέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.