ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Νέες συλλήψεις γεωργιανών «οικονομικών μεταναστών» που βασάνιζαν ηλικιωμένους

Νέες συλλήψεις γεωργιανών «οικονομικών μεταναστών» που βασάνιζαν ηλικιωμένους

Για ακόμη μια φορά η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε συλλήψεις γεωργιανών «οικονομικών μεταναστών» -οι οποίοι έχουν εξελιχθεί σε λαίλαπα για την Ελληνική κοινωνία- αυτή τη φορά πάντως όχι για ανθρωποκτονίες για τις οποίες διακρίνονται, αλλά για ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων με την χρήση όμως σκληρής σωματικής βίας που λίγο έλειψε να οδηγήσουν σε ανθρωποκτονίες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ οι τρεις συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν σκληρή σωματική βία ενάντια στα θύματά τους, προκειμένου αυτά να τους αποκαλύψουν τα σημεία που είχαν χρήματα, χρυσαφικά και λοιπά αντικείμενα αξίας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες κατά συνατουτουργία και κατ’ εξακολούθηση και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα και τους αλλοδαπούς.

Στην  κατοχή των συλληφθέντων αλλά και σε οικία που διέμεναν βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός κλοπιμαίων, όπλα, όχημα και λοιπά έγγραφα.

Παράλληλα στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε και συνελήφθη μια 27χρονη υπήκοος Γεωργίας, που διέμενε στην οικία των συλληφθέντων, καθότι δεν διέθετε τα απαραίτητα από το νόμο έγγραφα για την νόμιμη παραμονή της στην χώρα μας και εκεί βέβαια γέλασε και το χείλι του κάθε πικραμένου.

Φυσικά και δεν πρόκειται να απελαθεί κανείς ούτε η γεωργιανή η οποία δεν είχε χαρτιά αλλά ούτε και οι άνδρες οι οποίοι προφανώς ήταν «νόμιμοι», έτσι όπως «¨νόμιμοι» είναι εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι λαθρομετανάστες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να διερευνηθεί όλο το εύρος της εγκληματικής τους δραστηριότητας και η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλα συναφή αδικήματα.

Σε λίγο καιρό θα είναι έξω για να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα.

Οι  γεωργιανοί «οικονομικοί μετανάστες» έχουν   πραγματοποιήσει  σειρά εγκλημάτων με θύματα Έλληνες τα οποία συνήθως συνοδεύονται από βασανιστήρια  και για να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά όπως:

Στις 3 Ιουλίου του 2011 στην Κυψέλη στην συμβολή των οδών Δράκου και Δοϊράνης δολοφονείται οδηγός ταξί από τρεις γεωργιανούς.

Στις 2 Μαΐου   2012 η φρικτή δολοφονία της 67χρονης Καίτης Δούβλη στα Ιωάννινα. Οι δολοφόνοι, πέντε γεωργιανοί  (τέσσερις άνδρες μια γυναίκα) βασάνισαν πρώτα και στη συνέχεια σκότωσαν την άτυχη γυναίκα

Στις 10 Ιουλίου  2012 στη Φιλοθέη όπου ένας γεωργιανός δολοφονεί 68χρονη  μέσα στο σπίτι της

Στις 4 Οκτωβρίου 2012 στο Χαλάνδρι με με τη δολοφονία 71 χρονης γυναίκας –με τη μέθοδο της ασφυξίας- μπροστά στα μάτια του 85χρονου συζύγου της με υπαίτιους τη γεωργιανής οικιακή βοηθού του ζεύγους  μαζί με δύο ακόμη γεωργιανούς

Στις 3 Απριλίου του 2013 στην Κυψέλη δύο γεωργιανοί αφού ληστεύουν δολοφονούν μέσα στο διαμέρισμά της 67χρτονη γυναίκα. Θα συλληφθούν μερικές ημέρες αργότερα στην Ομόνοια.

Τον Ιούνιο του 2013 με το σύνηθες κόλπο της οικιακής βοηθού τέσσερα συνολικά άτομα, όλοι «οικονομικοί μετανάστες» από τη Γεωργία δολοφόνησαν μια 95χρονη στην Θεσσαλονίκη.

Ιούλιος 2013: Δολοφονία 83χρονης στα Πατήσια.απο δύο γεωργιανούς έναν άνδρα και μια γυναίκα

4 Μαρτίου 2014: Άγριος βασανισμός γυναίκας συζύγου γιατρού στο Χαλάνδρι από τρεις γεωργιανούς. Την ‘έκαψαν με ηλεκτρικό σίδερο για τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα

28 Απριλίου 2014:  Δολοφονία του Έλληνα επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.