ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Eντοπίζουν λαθρομετανάστες κρυμμένους σε σπηλιές στην Κρήτη

Eντοπίζουν λαθρομετανάστες κρυμμένους σε σπηλιές στην Κρήτη

Δεν ήταν μόνο εκείνοι οι 99 λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές και τη Συρία που εντόπισαν οι άνδρες της Αστυνομίας στις καρότσες δύο φορτηγών κοντά στα Καστελλιανά, το βράδυ της Πέμπτης αλλά υπήρχαν και άλλα άτομα που κρυβόντουσαν.

Έτσι η Αστυνομία βρήκε ακόμα 20 άτομα ενώ αναζητούνται και 16. Οι λαθρομετανάστες υποστηρίζουν ότι ήταν κρυμμένοι μέσα σε μία σπηλιά στα Νότια του Νομού Ηρακλείου, κοντά στο σημείο όπου είχαν εντοπιστεί και οι πρώτοι 99.

Αυτή την ώρα και ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στα Νότια παράλια της Κρήτης και η Αστυνομία έχει φτάσει στο σημείο να ψάχνει τις διεθνείς διασυνδέσεις των δουλεμπόρων, μεταφέρονται οι 20 λαθρομετανάστες στο Αστυνομικό Μέγαρο του Ηρακλείου όπου εκεί βρίσκονται ακόμα 20 από τους 99 της περασμένης Πέμπτης.

Οι υπόλοιποι έχουν αφεθεί ελεύθεροι αφού πρώτα ελέγχθηκαν τα χαρτιά τους και άλλοι είχαν καταθέσει αίτηση για πολιτικό άσυλο, είτε ήταν Σύριοι οπότε είχαν μία προθεσμία για παραμονή στη χώρα ή είχαν συλληφθεί από άλλη υπηρεσία και είχαν περιθώριο μικρού χρονικού διαστήματος να κινούνται ακόμα εντός Ελλάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.