ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σύλληψη αστυνομικού και του αδερφού του για κλοπή

Σύλληψη αστυνομικού και του αδερφού του για κλοπή

Συνελήφθησαν ένας 38χρονος αστυφύλακας κι ο 36χρονος αδελφός του, για κλοπή από εγκαταστάσεις εταιρείας στην Ελευσίνα Αττικής.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, τα δύο αδέλφια εντοπίστηκαν την ώρα που αποχωρούσαν από εγκαταστάσεις εταιρείας στην Ελευσίνα Αττικής, με Ι.Χ.Ε. φορτηγό, στο οποίο είχαν φορτώσει αντικείμενα, που είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα από αποθήκη της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, είχαν πάρει έναν ηλεκτρολογικό πίνακα και δύο μεταλλικές βάσεις φωτισμού, με τον αντίστοιχο ηλεκτρικό μηχανισμό, ενώ στο όχημα βρέθηκαν ακόμη δύο κόφτες, σιδηροπρίονο με ξύλινη χειρολαβή, σιδηρολοστός και μία κουκούλα full face.Από την προανάκριση, προέκυψε ότι ο Αστυφύλακας, μέχρι τον περασμένο Μάρτιο και για χρονικό διάστημα περίπου δυο ετών, παρείχε στη συγκεκριμένη εταιρεία υπηρεσίες φύλαξης, κατά παράβαση των καθηκόντων του.

Επιπλέον, προέκυψε ότι είχε αφαιρέσει από τους αποθηκευτικούς χώρους της εταιρείας μεταλλικά αντικείμενα (scrap), χρηματικής αξίας περίπου 30.000 ευρώ.Στην ίδια εταιρεία εργαζόταν περιστασιακά ως φύλακας και ο 36χρονος αδερφός του, όταν ο Αστυφύλακας εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία.

Οι δυο συλληφθέντες κατηγορούνται για τα αδικήματα της κλοπής, κατά συναυτουργία και εξακολούθηση, της παράβασης της νομοθεσίας για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και γραφείων ιδιωτικών ερευνών, της εκμετάλλευσης εμπιστευμένων πραγμάτων και της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομία, ο αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο (01-06-2014) στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.