Σύλληψη έξι ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική

Σύλληψη έξι ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική

Στη σύλληψη έξι ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν οι Αρχές σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Στο Περιστέρι, συνελήφθησαν δύο άτομα ηλικίας 25 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 1.105 γραμμαρίων.Στην Πλατεία Μοναστηρακίου, συνελήφθη Πακιστανός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε τη ναρκωτική ουσία κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (sisha) συνολικού βάρους 971 γραμμαρίων.

Στο Παλαιό Φάληρο, συνελήφθη 43χρονος Αλβανός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 4.300 γραμμαρίων.

Στην ίδια περιοχή συνελήφθησαν ένας 33χρονος για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk), κατεργασμένης κάνναβης («σοκολάτα») και MDMA, καθώς κι ένας 31χρονος για αγορά και κατοχή κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk)και κατεργασμένης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.