Αερομεταφορά με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος 8χρονου στη Γερμανία για μεταμόσχευση ήπατος

Αερομεταφορά με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος 8χρονου στη Γερμανία για μεταμόσχευση ήπατος

Το απόγευμα της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρά ενημερώθηκε από τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, για ένα σοβαρό και κατεπείγον πρόβλημα Υγείας ενός 8χρονου από το Ρίο, προβαίνοντας σε μια καταλυτική απόφαση για την υγεία του μικρού μαθητή. 

Το παιδί που πάσχει από οξεία ηπατική ανεπάρκεια, πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση ήπατος στο Ανόβερο της Γερμανίας. Ο πρωθυπουργός έδωσε άμεσα εντολή να σηκωθεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, να μεταβεί στην Ανδραβίδα της Ηλείας, όπου θα έχει πάει οδικώς ο 8χρονος και από εκεί θα πετάξει αύριο το πρωί για το Ανόβερο της Γερμανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.