ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Την ενοχή των Φράγκου και Κούγια, χωρίς ελαφρυντικά, ζήτησε ο Εισαγγελέας

Την ενοχή των Φράγκου και Κούγια, χωρίς ελαφρυντικά, ζήτησε ο Εισαγγελέας

Τι είπε ο Φράγκος στην απολογία του

Την ενοχή τόσο του Αλέξη Φράγκου όσο και του Ανδρέα Κούγια για ανθρωποκτονίες από πρόθεση χωρίς κανένα ελαφρυντικό ζήτησε ο Εισαγγελέας Αιγίου, Ματθαίος Μάκος. Ο Εισαγγελικός λειτουργός στην αγόρευσή του δήλωσε πως πρόκειται για μία πράξη μίσους και εκδίκησης η οποία δεν ήταν εν βρασμώ ψυχής διότι ένας άνθρωπος που κυκλοφορεί επί 3 ημέρες με όπλο πάνω του έχει αποφασίσει να φθάσει στο φονικό.

Ο Αλέξης Φράγκος θεωρεί ότι ο δολοφονημένος Πάνος Τσίρκας εμπλεκόταν στην εν ψυχρώ εκτέλεση του 32χρονου αδελφού του Κώστα Φράγκου, ο οποίος, μαζί με τον 35χρονο Βασίλη Σινούρη, είχε δολοφονηθεί από δύο άγνωστους δράστες έξω από το μπαρ «Μπιζού», στην οδό Σαχτούρη, στις 17 Απριλίου 2013.

Ο Εισαγγελέας πρόσθεσε πως οι δύο δράστες δεν άφησαν την αστυνομία να ολοκληρώσει το έργο της και πήραν το νόμο στα χέρια τους. Στην απολογία του ο Αλέξης Φράγκος είχε υποστηρίξει πως ο Ανδρέας Κούγιας δεν πυροβόλησε, όμως ο Εισαγγελέας δεν επείσθη και τόνισε πως πυροβολούσαν και οι δύο.

Νωρίτερα ο Αλέξης Φράγκος υποστήριξε πως είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για τους θανάτους των Πάνου Τσίρκα κια Νίκου Ντάντη στην οδό Ανθείας και πως πυροβολούσε με δύο όπλα. Μάλιστα ο Αλέξης Φράγκος άφησε και αιχμές για τον ρόλο του πρώην Διοικητή Ασφαλείας πατρών και νυν βουλευτή της ΝΔ Θανάση Νταβλούρο για τη σχέση του με την οικογένεια του Πάνου Τσίρκα καθώς τα αδέλφια του δολοφονηθέντος είναι αστυνομικοί. Η απόφαση του Δικαστηρίου θα εκδοθεί αύριο το βράδυ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.