ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σύλληψη για 4 κιλά κοκαΐνη που επιχείρησε να εισάγει από τα Σκόπια

Σύλληψη  για 4 κιλά κοκαΐνη που επιχείρησε να εισάγει από τα Σκόπια

Συνελήφθη την 6-7-2014, στο Συνοριακό Φυλάκιο Ευζώνων Κιλκίς από αστυνομικούς ένας 21χρονος, για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης στην Ελλάδα.

Μετά από έρευνες της Υπηρεσίας Δίωξης ναρκωτικών, εντοπίστηκε στο Συνοριακό Φυλάκιο Ευζώνων Κιλκίς ο 21χρονος που προερχόταν από την Π.Γ.Δ.Μ., να μεταφέρει, επιμελώς κρυμμένη σε διπλά τοιχώματα πέντε γυναικείων τσαντών χειρός, ποσότητα κοκαΐνης βάρους – 3.948 – γραμ., την οποία είχε προμηθευθεί προ 3ημέρου από άγνωστο άτομο στο Σάο Πάολο Βραζιλίας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 21χρονος προκειμένου να μεταβεί στην Βραζιλία και να παραλάβει την κατασχεθείσα ποσότητα κοκαΐνης με σκοπό να την μεταφέρει στην Ελλάδα, είχε στρατολογήθεί από Νιγηριανό υπήκοο, μέλος διεθνούς σπείρας, που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή κοκαΐνης από χώρες της Λατινικής Αμερικής στην Ευρώπη.

Κατασχέθηκαν επίσης το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και 290 Δηναρίων και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.