ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Aναμένεται μεγάλη μείωση στους εισακτέους στις σχολές της Αστυνομίας

Aναμένεται μεγάλη μείωση στους εισακτέους στις σχολές της Αστυνομίας

Εντός των ημερών και πιθανόν μέχρι την Παρασκευή, ίσως και σήμερα, αναμένεται να εκδοθεί η προκήρυξη για τις σχολές της Αστυνομίας σύμφωνα με πληροφορίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος έχει καθυστερήσει η ανακοίνωση της προκήρυξης με αποτέλεσμα πολλοί μαθητές να αγωνιούν.

Πηγές της αστυνομίας δήλωσαν ότι πιθανόν να είναι μειωμένος ο αριθμός των εισακτέων στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων συγκριτικά με το προηγούμενο έτος όπου είχαν εισαχθεί 580 υποψήφιοι.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μείωση που πιθανόν να φθάσει και το 50%.

Η προκήρυξη θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας που καλό είναι οι υποψήφιοι να την επισκέπτονται ώστε να ενημερωθούν εγκαίρως για τις προκαταρκτικές εξετάσεις και τις υπόλοιπες διαδικασίες που απαιτούνται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.