ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο δικαστήριο ξανά ο Α.Χτενάς για το τριπλό φονικό στη Θάσο

Στο δικαστήριο ξανά ο Α.Χτενάς για το τριπλό φονικό στη Θάσο

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει εκ νέου ο 57χρονος Καβαλιώτης επιχειρηματίας Ανδρέας Χτενάς μετά τη έφεση που άσκησε ο αντιεισαγγελέας Εφετών Θράκης Γιώργος Καντζίδης στην απόφαση του Μικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Δράμας με την οποία αθώωσε τον επιχειρηματία λόγω αμφιβολιών για τις κατηγορίες της τριπλής δολοφονίας στη Θάσο στις 16 Ιουνίου 2001 και για το έγκλημα με θύμα τον ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου Γιώργο Σιδηρόπουλο στην Καβάλα στις 27 Ιουλίου 2002.

Ο Ανδρέας Χτενάς αθωώθηκε με ψήφους 6 έναντι 1 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Δράμας στις 27 Ιουνίου, ωστόσο το γεγονός ότι η εισαγγελέας της έδρας Χριστίνα Καπαμά είχε προτείνει την καταδίκη του επιχειρηματία στάθηκε η αφορμή για την άσκηση έφεσης από τον αντιεισαγγελέα εφετών Θράκης, Γιώργο Καντζίδη.

Στο σκεπτικό της έφεσης, ο κ. Καντζίδης επισημαίνει ότι έγινε κακή εκτίμηση των στοιχείων της δικογραφίας από την πλειοψηφία του δικαστηρίου και ότι οι ενδείξεις μπορούσαν να στοιχειοθετήσουν ενοχή του κατηγορούμενου, ενώ σημειώνει ότι τα στοιχεία πρέπει να επανεκτιμηθούν από ανώτερο δικαστήριο.

Έτσι, η πολύκροτη υπόθεση των τεσσάρων δολοφονιών θα εξεταστεί εκ νέου από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θράκης στην Κομοτηνή, χωρίς ωστόσο να έχει οριστεί ακόμα δικάσιμος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.