Σύλληψη 60χρονης γιατί εκβίαζε τον γιατρό της!

Σύλληψη 60χρονης γιατί εκβίαζε τον γιατρό της!

Στη σύλληψη μίας 60χρονης γυναίκας προχώρησε η ελληνική αστυνομία στην Αττική, αφού όπως έγινε γνωστό έπειτα από καταγγελία, η ηλικιωμένη εκβίαζε για μεγάλο χρονικό διάστημα το γιατρό της!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο γιατρός συνέστησε στη γυναίκα να απευθυνθεί σε ειδικό χειρουργό, αφού η θεραπεία της δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ωστόσο, καθώς και σε αυτήν την περίπτωση δεν υπήρξε «θετικό» ιατρικό αποτέλεσμα η 60χρονη ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2014 να εκβιάζει τον γιατρό και να ζητά να της καταβάλει αποζημίωση 20.000 ευρώ, προκειμένου να μην τον συκοφαντήσει στα ΜΜΕ.

Ο γιατρός κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό, αλλά τέλη του Ιουνίου 2014 η συλληφθείσα τον επαναπροσέγγισε και του ζήτησε 20.000 ευρώ επιπλέον για να μεταβεί στο εξωτερικό για νέα θεραπεία.

Ο ιατρός αρνήθηκε και η 60χρονη τον απείλησε ότι θα τον κατέστρεφε επαγγελματικά. Τελικώς ο γιατρός προχώρησε σε καταγγελία στο Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε ραντεβού που προγραμμάτισε, με την 60χρονη, της παρέδωσε το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οπότε και συνελήφθη.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.