ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Συνελήφθη διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για τον τρίτο συλληφθέντα σπείρας, λένε οι αστυνομικοί

Αστυνομικοί συνέλαβαν το τρίτο μέλος συμμορίας που εμπλέκεται σε πάρα πολλές ληστείες και διαρρήξεις στη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί στη συμπρωτεύουσα συνέλαβαν τον 18χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου, καθώς και δύο ακόμη συνεργούς του που έχουν ήδη συλληφθεί, σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατά περίπτωση κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Σε συνέχεια της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της σπείρας, τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του 2014, είτε μεμονωμένα, είτε με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση διέπραξαν επιπλέον τρεις ληστείες και μία απόπειρα ληστείας, κατά τις οποίες αφαίρεσαν τρεις χρυσές αλυσίδες λαιμού από πεζούς πολίτες.

Εξάλλου, οι αστυνομικοί εξιχνίασαν μία διάρρηξη σε σχολείο, στην περιοχή του Χορτιάτη, δύο απόπειρες και έξι τετελεσμένες διαρρήξεις διαμερισμάτων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, απ’ όπου οι δράστες αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 8.500 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.