ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σύλληψη για ναρκωτικά στο Βόλο

Σύλληψη για ναρκωτικά στο Βόλο

Συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας ένας 34χρονος, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη κατοχή φυσιγγίων.     

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες ο 34χρονος μετέβη αυθημερόν σε περιοχή της Αττικής για να προμηθευτεί ηρωίνη με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής του Βόλου, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο υπεραστικό ΚΤΕΛ της πόλης τον 34χρονο συλληφθέντα, κατά την αποβίβασή του από λεωφορείο.

Στη συνέχεια, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

· 1 νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 34,64 γραμμαρίων,

· 2  αποκόμματα εισιτηρίων,

· 1 κινητό τηλέφωνο και 

· το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του, κατά την οποία βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

· ποσότητα κάνναβης, βάρους 0,64)γραμμαρίων,

· 116 σπόροι κάνναβης,

· 4,5 ναρκωτικά δισκία,

· 1 ηλεκτρονική ζυγαριά, καθώς και 

· 3 φυσίγγια πυροβόλων όπλων, διαφόρων διαμετρημάτων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.