ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρόδος: Εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών

Ρόδος: Εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών

Με επιτυχία έληξε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Ζάκυνθο, καθώς εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών, οι οποίοι είχαν ρημάξει το νησί του Ιονίου. 

Ειδικότερα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ύστερα από άμεση κινητοποίηση, πέντε  μέλη της σπείρας και εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής επτά υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος πέντε ημεδαπών 17,18,14,29 και 21 ετών, με τις κατηγορίες των διακεκριμένων κλοπών κατά συναυτουργία.

Ο άμεσος εντοπισμός και η σύλληψη της σπείρας των πέντε ημεδαπών, το απόγευμα του Σαββάτου  ήταν αποτέλεσμα συντονισμένης κινητοποίησης των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, καθώς όπως διαπιστώθηκε λίγη ώρα πριν, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν δύο κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή της Ζακύνθου από τις οποίες αφαίρεσαν πλήθος χρυσαφικών και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ περίπου.

Στην κατοχή δύο μελών της σπείρας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα χρυσαφικά και τα χρήματα που αφαίρεσαν, τα οποία και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Παράλληλα από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας και την περαιτέρω αξιοποίηση των ευρημάτων της αστυνομικής έρευνας ταυτοποιήθηκαν ως δράστες πέντε ακόμη περιπτώσεων διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα περίπου σε διάφορες περιοχές της Ζακύνθου, κατά τις οποίες αφαίρεσαν πλήθος χρυσαφικών καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των 9000 ευρώ περίπου.

Η έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων διαρρήξεων βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.