ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένα καλοκαιρινό “μπουρίνι” βούλιαξε την Θεσσαλονίκη (vid)

Ένα καλοκαιρινό “μπουρίνι” βούλιαξε την Θεσσαλονίκη (vid)

Στο έλεος του Θεού η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, η Θεσσαλονίκη μετά από ένα καλοκαιρινό μπουρίνι! Κεντρικοί δρόμοι πλημμύρισαν, δυο οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους, ενώ είναι εξαιρετικά δύσκολο ακόμη και το να κυκλοφορήσουν οι πεζοί, αφού οι δρόμοι είναι… κυριολεκτικά κολυμβητήρια! 

Κάτω από τη γέφυρα των Αγίων Πάντων εγκλωβίστηκαν τρία αυτοκίνητα και χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική για να απεγκλωβιστεί ο οδηγός του ενός, ενώ οι άλλοι δυο είχαν καταφέρει να βγουν μόνοι τους! 

Παράλληλα, σημειώθηκε πρόσκαιρη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε περιοχές περιμετρικά του κέντρου της πόλης, ενώ υπήρξαν μικρές καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”. Ωστόσο, οι αφίξεις των αεροσκαφών γίνονται χωρίς πρόβλημα.

Ένα δέντρο ξεριζώθηκε κι έπεσε στην περιοχή της Χαριλάου λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κανάρη. Από την πτώση του δέντρου λίγο έλειψε να τραυματιστούν και πεζοί που την ώρα εκείνη διέρχονταν από το σημείο. Kαι όλα αυτά έγιναν εν μέσω τουριστικής περιόδου από ένα καλοκαιρινό μπουρίνι. Έχει ξηρασία, καιγόμαστε, έχει βροχή πνιγόμαστε. ΦΩΤΟ από seleo.gr ΦΩΤΟ από seleo.gr

  ΦΩΤΟ από seleo.gr ΦΩΤΟ από seleo.gr ΦΩΤΟ από seleo.gr ΦΩΤΟ από seleo.gr ΦΩΤΟ από seleo.gr ΦΩΤΟ από seleo.gr ΦΩΤΟ από seleo.gr ΦΩΤΟ από seleo.gr ΦΩΤΟ από seleo.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.