11 συλλήψεις λαθρομεταναστών για ναρκωτικά στο Ηράκλειο

11 συλλήψεις λαθρομεταναστών για ναρκωτικά στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας, έντεκα λαθρομετανάστες από το Πακιστάν, ηλικίας από 23 έως και 35 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και για παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παραβατικών συμπεριφορών,  πραγματοποιήθηκε έρευνα στις οικίες των συλληφθέντων.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν  και κατασχέθηκαν συνολικά :

732 γραμμάρια  κάνναβη,

661 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης και

το χρηματικό ποσό των τριακοσίων πενήντα ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.