ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αγρίνιο: Ναρκωτικά μέσω κούριερ

Αγρίνιο: Ναρκωτικά μέσω κούριερ

Συνελήφθη 21χρονος στο Μεσολόγγι για διακίνηση ναρκωτικών. Ο δράστης είχε αποστείλει, δέμα με ναρκωτικά, μέσω εταιρείας μεταφορών, στη Σπάρτη. Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων συνολικά 32 γραμμάρια κάνναβης περίπου και μία ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης συνελήφθη στη  Σπάρτη, ένας άνδρας ηλικίας 22 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά  περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Ειδικότερα μετά από αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών που προέκυψαν  από την έρευνα των αστυνομικών εντοπίστηκε στη Σπάρτη ο 22χρονος ημεδαπός να κατέχει δέμα που περιείχε κάνναβη βάρους 16,5 γραμμαρίων το οποίο του το είχε στείλει δύο μέρες νωρίτερα, ο 21χρονος, με  εταιρεία ταχυμεταφορών.

Για την συναλλαγή ο 22χρονος κατέβαλλε σε τραπεζικό λογαριασμό του  διακινητή, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, ενώ η επικοινωνία μεταξύ  τους έγινε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας  Μεσολογγίου, στην οικία του 21χρονου διακινητή, στο Μεσολόγγι,  παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν:

Δύο συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 16 γραμμάριων

Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Τρεις τρίφτες κάνναβης

Το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ

Τέσσερα κινητά τηλέφωνα

Έναv φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστή και δύο κάρτες αποθήκευσης δεδομένων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.