ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαλκίδα: Αυτοί οι “αρχαιολόγοι” είχαν όπλα και σπαθιά

Χαλκίδα: Αυτοί οι “αρχαιολόγοι” είχαν όπλα και σπαθιά

Οι πληροφορίες για παράνομες ανασκαφές που διενεργούσαν σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας δυο επίδοξοι «αρχαιολόγοι» οι οποίοι αναζητούσαν λίρες από την εποχή της κατοχής, οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Χαλκίδας στα ίχνη τους.

Ακολούθησαν ταυτόχρονες έρευνες στα σπίτια των δυο υπόπτων, ενός 42χρονου στο Αφράτι και ενός 32χρονου στο Βασιλικό Ευβοίας, όπου βρέθηκε μια ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού μετάλλων η ύπαρξη της οποίας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες. Τώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τις περιοχές στις οποίες έκαναν έρευνες οι δράστες και να διαπιστώσουν αν βρήκαν αντικείμενα αξίας.

Εκείνα που έδωσε την ευκαιρία στους άνδρες της Ασφαλείας να συλλάβουν τους δυο άνδρες, ήταν ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα ο 42χρονος, αλλά και 90 φυσίγγια, διαφόρων όπλων και διαμετρημάτων που είχε στην κατοχή του ο 32χρονος μαζί με ένα σπαθί μήκους 68 εκατοστών μέσα σε θήκη! Οι δράστες προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.