ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ηράκλειο: Συνελήφθη με 200 κιλά χασίς και 115.000 ευρώ

Ηράκλειο: Συνελήφθη με 200 κιλά χασίς και 115.000 ευρώ

Ένας Κρητικός συνελήφθη στην Αθήνα ως εμπλεκόμενος σε μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν 200 κιλά χασίς και χρηματικό ποσό ύψους 115.000 ευρώ.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση που διερευνούν οι Αρχές σε Αθήνα και Κρήτη το τελευταίο 24ωρο.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο συλληφθείς διαμένει στα Βορίζια Ηρακλείου. Από το πρωί της Τρίτης, βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες σε διάφορες περιοχές του νομού, με επίκεντρο το χωριό του, αλλά και στο Ρέθυμνο. Μάλιστα, οι έρευνες των Αρχών έφτασαν μέχρι και τα νησάκια Παξιμάδια, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για κρυψώνα ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο των ερευνών, έχουν ήδη γίνει 2 προσαγωγές από το οικογενειακό περιβάλλον του «πρωταγωνιστή» της υπόθεσης. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον αδερφό του – ιερέα του χωριού, γνωστό στις αστυνομικές Αρχές – αλλά και τον πατέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.