ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σοκάρουν οι περιγραφές του επιχειρηματία στη Βούλα από το βασανισμό του απο τους γεωργιανούς λάθρο – Τον έκαψαν με σίδερο

Σοκάρουν οι περιγραφές του επιχειρηματία στη Βούλα από το βασανισμό του απο τους γεωργιανούς λάθρο – Τον έκαψαν με σίδερο

Τα βασανιστήρια που υπέβαλαν στα θύματά τους οι γεωργιανοί ληστές- λαθροεισβολείς και “οικονομικοί μετανάστες” της Βούλας για να αποκαλύψουν πού έχουν κρύψει χρήματα θυμίζουν μεσαίωνα.

Η Αστυνομία από τα ξημερώματα της Τρίτης που ενημερώθηκε για την εισβολή των τεσσάρων ένοπλων γεωργιανών εγκληματιών  στην πολυτελή κατοικία της οδού Καζαντζάκη στη Βούλα, εξαπέλυσε πραγματικό ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Ενδεχομένως λένε, τα άτομα που εισέβαλαν στο σπίτι του εμπόρου καυσίμων να είναι μέλη της συμμορίας των γεωργιανών που στις αρχές του χρόνου είχε εισβάλει σε οικία γνωστού γιατρού των βορείων προαστίων και «σιδέρωσαν» τη σύζυγό του.

Αν και ένας από αυτούς είχε συλληφθεί λίγες ημέρες αργότερα. Βέβαια θεωρείται πιθανό να αντικαταστάθηκε από άλλο κακοποιό και η ομάδα, αφού λούφαξε για αρκετούς μήνες, να βγήκε πάλι στη δράση.

Πάντως, οι περιγραφές σοκάρουν: «Είναι αγνώριστος ο πατέρας μου, τον έχουν κάνει μπλε από το ξύλο…», «είναι καμμένος στα πλευρά και το μάγουλο από το σίδερο με το οποίο λίγο πριν την εισβολή σιδέρωνε ρούχα η οικιακή βοηθός…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.