ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μαζικές συλλήψεις σε Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία

Μαζικές συλλήψεις σε Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία

Aστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στις ευρύτερες περιοχές της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας, στο πλαίσιο των δράσεων της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθηκαν 440 άτομα και 267 οχήματα ελω προσήχθησαν 116 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 36.

Ταυτόχρονα, από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής σε σπίτι στις Αμύκλες Λακωνίας, ενώ για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 35χρονου Ρομά.

Τέλος, βεβαιώθηκαν 124 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 319 είδη παραεμπορίου (ρολόγια χειρός, φακοί κ.ά.), τα οποία καταστράφηκαν, μικροποσότητα κάνναβης και τρία δισκία που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.