Θεσσαλονίκη: 455 συλλήψεις σε 10 μέρες για διάφορα αδικήματα

Θεσσαλονίκη: 455 συλλήψεις σε 10 μέρες για διάφορα αδικήματα

Σύμφωνα με το δεκαήμερο απολογισμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ελέγχθηκαν 18.278 άτομα και βεβαιώθηκαν 448 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα, όπως παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβάσεις που αφορούν σε παρεμπόριο κ.α.

Επιπλέον διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 12.852 οχήματα και βεβαιώθηκαν 3.592 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα κατασχέθηκαν 11 κιλά και 922 γραμμάρια χασίς και 32 δενδρύλλια, καθώς και ποσότητες άλλων ναρκωτικών ουσιών, εννέα όπλα, έξι οχήματα, 6.927 πακέτα λαθραία τσιγάρα, χρηματικό ποσό 67.568,98 ευρώ προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, χιλιάδες είδη παραεμπορίου και πλήθος πλαστών εγγράφων.

Ακόμη βεβαιώθηκαν 86 παραβάσεις που αφορούν στη νομοθεσία «περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων».

Οι καθημερινές αστυνομικές δράσεις, μεταξύ άλλων, συστηματικοί αστυνομικοί έλεγχοι, ενισχυμένη αστυνομική παρουσία, πεζές περιπολίες, αστυνομικές εξορμήσεις και δραστηριοποίηση μικτών κλιμακίων ελέγχων, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, εντάσσονται στον ειδικότερο σχεδιασμό, που έχει εκπονήσει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης σε περιοχές αρμοδιότητάς της, με τη συμμετοχή Υπηρεσιών Τάξης, Τροχαίας και Ασφάλειας και προσωπικό των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Π.Κ.Ε. με στόχο την πρόληψη και περιστολή των αιτιών εγκληματογένεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.