ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

“Λάθρο” έκαναν έξι κλοπές σε δυο εβδομάδες στη Φθιώτιδα

“Λάθρο” έκαναν έξι κλοπές σε δυο εβδομάδες στη Φθιώτιδα

Τις δυνάμεις τους είχαν ενώσει ένας 17χρονος Βούλγαρος και ένας 20χρονος Αλβανός για να κλέβουν δίκυκλα και να κάνουν διαρρήξεις σε καφετέριες σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδας. Μέσα σε διάστημα δυο εβδομάδων, είχαν διαπράξει συνολικά έξι κλοπές και ερευνάται αν είχαν επεκτείνει τη δράση τους και σε άλλες περιοχές.

Στην εξάρθρωση του «διδύμου» οδήγησε η σύλληψη του ανήλικου Βούλγαρου από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Στυλίδας στην περιοχή της Κουβέλας, αρχικά για… παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που είχε διαπράξει με τη μοτοσικλέτα ενός 51χρονου την οποία είχε κλέψει στις 24 Σεπτεμβρίου από την περιοχή της Στυλίδας. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, βρέθηκε στην ίδια περιοχή μια δεύτερη μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί στις 8 Οκτωβρίου από έναν 26χρονο στην περιοχή της Πελασγίας και αποδόθηκαν και οι δυο στους ιδιοκτήτες τους.

Ο 17χρονος ομολόγησε ότι, μαζί με τον Αλβανό συνεργό του τα στοιχεία του οποίου αποκάλυψε, είχαν διαρρήξει τις καφετέριες ενός 57χρονου και ενός 33χρονου στην Παραλία Ραχών από τις οποίες οποία άρπαξαν 50 και 80 ευρώ αντίστοιχα και τις καφετέριες ενός 49χρονου και ενός 40χρονου στην Γλύφα, κλέβοντας από την πρώτη 140 ευρώ και από την δεύτερη 30 ευρώ, μία φωτογραφική μηχανή και μία φιάλη με οινοπνευματώδες ποτό. Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, για τις οποίες κατηγορείται και ο συνεργός του που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.