Ηγουμενίτσα: Κλεμμένα χρυσαφικά από σπίτι στην Πρέβεζα σε ενεχυροδανειστήριο

Ηγουμενίτσα: Κλεμμένα χρυσαφικά από σπίτι στην Πρέβεζα σε ενεχυροδανειστήριο

Το μεσημέρι της Τετάρτης συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί, ηλικίας  35 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της κλοπής, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και παράνομης οπλοκατοχής.

Επίσης, η δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνει και έναν 27χρονο ημεδαπό συνεργό τους, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το μεσημέρι, ο 35χρονος δράστης μετέβη σε ενεχυροδανειστήριο στην Ηγουμενίτσα  και  παρέδωσε κλοπιμαία στον 28χρονο ιδιοκτήτη, τα οποία δεν κατέγραψε στο σχετικό βιβλίο αγοραπωλησιών αργυροχρυσοχοΐας.

Σε  έρευνα στο ενεχυροδανειστήριο και στα σπίτια των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– κοσμήματα και άλλα τιμαλφή (λίρες, χρυσά σκουλαρίκια, σταυροί και δαχτυλίδια), την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

– το χρηματικό ποσό των (6.535) ευρώ, προερχόμενο από την πώληση των χρυσαφικών.

– ένα πιστόλι, μάρκας blow mini, των 6 mm.

– χαρτονομίσματα σε δραχμές.

– σημειώσεις σχετικά με τις συναλλαγές.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών, που είχε διαπράξει ο 35χρονος δράστης μαζί με τον 27χρονο συνεργό του,  στις αρχές του μήνα, σε σπίτια στην Ηγουμενίτσα και το Κανάλι Πρέβεζας. Μέρος από τα ανωτέρω κατασχεθέντα, αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες, ενώ ερευνάται η προέλευση των υπολοίπων κλοπιμαίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας  ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου να διαπιστωθεί η εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις κλοπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.