Νέο κείμενο Μαζιώτη: “Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου να πυροβολώ αστυνομικούς”!

Νέο κείμενο Μαζιώτη: “Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου να πυροβολώ αστυνομικούς”!

Νέο κείμενο του προφυλακισμένου για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγών Νίκου Μαζιώτη δημοσιεύθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην ιστοσελίδα athens.indymedia

Στο κείμενο αυτό ο κρατούμενος στις φυλακές Διαβατών περιγράφει τι συνέβη στις 16 Ιουλίου κατά τη σύλληψή του στο Μοναστηράκι, στην μετέπειτα νοσηλεία του στον Ευαγγελισμό αλλά και για τις συνθήκες κράτησής του.

Όπως αναφέρει, θεωρεί «αναφαίρετο δικαιώμα» του να πυροβολήσει τους αστυνομικούς τους οποίους χαρακτηρίζει «υπηρέτες των πλουσίων» υποστηρίζοντας ότι στόχος του αστυνομικού που τον πυροβόλησε στη συμπλοκή στο Μοναστηράκι ήταν να τον σκοτώσει και ότι τον έσωσε το γεγονός ότι παρενεβλήθη το χέρι του.

Επιτίθεται, επίσης, στους γιατρούς τους οποίους κατηγορεί ότι παραβιάζουν το ιατρικό απόρρητο και τον ιατρικό δεοντολογικό κώδικα δεχόμενοι « όλους τους όρους της αντιτρομοκρατικής για τις συνθήκες νοσηλείας των αγωνιστών των ένοπλων επαναστατικών οργανώσεων που πέφτουν τραυματισμένοι στα χέρια του κράτους».

Υποστηρίζει, τέλος, ότι ο λόγος που δεν γίνεται η εκ νέου μεταγωγή του στον Κορυδαλλό είναι για να βρεθεί τελικά στις φυλακές τύπου Γ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.