Από το Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση… κοκαΐνης

Από το Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση… κοκαΐνης

Μετά από μεθοδική παρακολούθηση έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της  Δίωξης Ναρκωτικών του Κιλκίς ένας από τους μεγαλύτερους διακινητές ναρκωτικών που «έσπρωχνε» σε όλη τη βόρεια Ελλάδα σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης, όταν πήγε για… διανομή στη Θεσσαλονίκη!

Οι αστυνομικοί που τον ακολουθούσαν βήμα προς βήμα σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 36χρονος και βρήκαν κρυμμένες στο εσωτερικό δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 114,4 γραμμαρίων, ενώ και ο ίδιος είχε πάνω του άλλη μια συσκευασία με 2,3 γραμμάρια. Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν το αυτοκίνητό του ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.

Στη συνέχεια, ερευνήθηκε το σπίτι του διακινητή, όπου βρέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους ενός κιλού και 858 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δύο ψαλίδια και ένα μαχαίρι με υπολείμματα ναρκωτικών, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές, αλλά και ένα πιστόλι κρότου αερίου με 53 φυσίγγια. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν σε βάρος του 36χρονου δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παράνομη οπλοκατοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.