ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ένταση και επεισόδια και στα Χανιά

Ένταση και επεισόδια και στα Χανιά

Mε ένταση και επεισόδια μεταξύ ομάδας νεαρών που φορούσαν κουκούλες και αστυνομικών ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου το συλλαλητήριο και η πορεία που οργανώθηκε στα Χανιά για την επέτειο του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν νεαροί αφού κατέστρεψαν δύο μηχανήματα ανάληψης χρημάτων τράπεζας στο κέντρο της πόλης και προκάλεσαν ζημιές στην πρόσοψη της τράπεζας έβαλαν φωτιές σε κάδους και καλαθάκια απορριμμάτων.

Άλλη ομάδα νεαρών άρχισε να εκτοξεύει πέτρες προς το σημείο των αστυνομικών καθώς και βόμβες μολότωφ.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν με χρήση δακρυγόνων ενώ ακολούθησε για λίγα λεπτά κλεφτοπόλεμος μεταξύ των νεαρών και των αστυνομικών.

Για περίπου μισή ώρα στο κέντρο των Χανίων επικράτησε αναστάτωση ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 8 προσαγωγές νεαρών.

Η πυροσβεστική έσβησε τις μικρές εστίες φωτιάς που είχαν δημιουργηθεί στους κάδους των απορριμμάτων που είχαν παραδοθεί στις φλόγες.

Νωρίτερα πλήθος διαδηλωτών συγκεντρώθηκε στην πλατεία Αγοράς στο κέντρο της πόλης και ξεκίνησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης 

Κατά τη διάρκεια της πορείας οι συμμετέχοντες φώναζαν και έγραφαν συνθήματα σε διάφορα σημεία της πόλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.