ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τέλος από την ΕΛ.ΑΣ. ο υποστράτηγος Γιώργος Νίτσας που υπέγραψε τη διαταγή «φωτιά» για τους λαθρομετανάστες

Τέλος από την ΕΛ.ΑΣ. ο υποστράτηγος Γιώργος Νίτσας που υπέγραψε τη διαταγή «φωτιά» για τους λαθρομετανάστες

Τέλος από την ΕΛ.ΑΣ. ο Γεώργιος Νίτσας, ο οποίος υπέγραψε το έγγραφο «φωτιά», τη διαταγή που προέβλεπε εξάμηνη αναστολή απέλασης και επομένως απελευθέρωση των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στα κέντρα κράτησης, ανεξάρτητα από τον χρόνο φυλάκισής τους.

Ο υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. μετά τις κρίσεις που έγιναν σήμερα το πρωί κρίθηκε ως ευδόκιμα τερματίσας τη σταδιοδρομία του.

Συγκεκριμένα, το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων που συνεδρίασε σήμερα το πρωί έκρινε τους είκοσι ένα (21) Υποστράτηγους της Ελληνικής Αστυνομίας (20 Γενικών Καθηκόντων και 1 Ειδικών Καθηκόντων-Υγειονομικό) και αποφάσισε τα εξής:

Έκρινε προακτέους στο βαθμό του Αντιστρατήγου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, τους κατωτέρω Υποστράτηγους:

1. Σόφιο Δημήτριο

2. Μιχαιρίνα Κωνσταντίνο

Έκρινε διατηρητέους τους κατωτέρω Υποστράτηγους:

1. Διαμαντόπουλο Ιωάννη

2.  Καραϊτση Γεώργιο

3. Γεωργατζή  Δημήτριο

4. Ανδρικόπουλο Αριστείδη

5. Καραμαλάκη Μιχαήλ

Έκρινε ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, τους κατωτέρω δεκατέσσερις (14) Υποστράτηγους Γενικών και Ειδικών Καθηκόντων, εκ των οποίων ο ένας (1) Υποστράτηγος Ειδικών Καθηκόντων – Υγειονομικός, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Αντιστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων, τους απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου της θέσης που κατείχαν και θα αποστρατευθούν ύστερα από τριάντα (30) ημέρες:

1. ΧΟΝΔΡΟ Βάϊο

2. ΣΑΛΑΜΑΓΚΑ Γεώργιο

3. ΤΖΟΪΤΗ Αλκιβιάδη

4. ΝΙΤΣΑ Γεώργιο

5. ΤΣΟΥΚΝΑΔΗ Ιωακείμ

6. ΠΑΖΑΡΛΗ Αθηναγόρα

7. ΑΛΕΙΦΕΡΗ Παναγιώτη

8. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο

9. ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ Κωνσταντίνο

10. ΖΑΓΚΑ Δημήτριο

11. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ Βασίλειο

12. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Αθανάσιο

13. ΣΟΥΓΛΙΕΡΗ Γεώργιο

14. ΖΑΦΕΙΡΗ Πλάτωνα – Υγειονομικό (όριο ηλικίας)

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.