Στη φυλακή ο 55χρονος που μαχαίρωσε την πρώην σύζυγο

Στη φυλακή ο 55χρονος που μαχαίρωσε την πρώην σύζυγο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 55χρονος άνδρας, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα επισκέφθηκε την 51χρονη πρώην σύζυγο του στο σπίτι της στη Χαλκίδα και, ύστερα από καβγά, τη μαχαίρωσε τέσσερις φορές με ένα κουζινομάχαιρο.

Ο 55χρονος απολογήθηκε το πρωί, παρουσία δικηγόρου που του όρισαν οι δικαστικοί υπάλληλοι, ενώπιον της ανακρίτριας Χαλκίδας για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πληροφορίες που μεταδίδει το eviazoom.gr αναφέρουν πως ο κατηγορούμενος έδινε εξηγήσεις για περίπου 1,5 ώρα για τα βαρύτατα αδικήματα τα οποία αντιμετωπίζει, ενώ υποστήριξε απολογούμενος ότι θόλωσε και δεν ήξερε τι έκανε.

Σημειώνεται πως η 51χρονη έφερε δύο τραύματα στον αυχένα, ένα τραύμα στον αριστερό αγκώνα και ένα τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.