ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ηράκλειο: Κλέφτες με… πλούσιο βιογραφικό

Ηράκλειο: Κλέφτες με… πλούσιο βιογραφικό

Η μια κλοπή αποκάλυψε τις άλλες… Αυτό ίσχυσε στην περίπτωση τριών ανδρών ηλικίας 31, 35 και 36 ετών, που συνελήφθησαν στο Ηράκλειο από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 35χρονο τη στιγμή που βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο και προσπαθούσε να το κλέψει, ενώ οι άλλοι δύο… κρατούσαν τσίλιες.

Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι σε προγενέστερο χρόνο οι τρεις άνδρες είχαν αφαιρέσει από αυτοκίνητο προσωπικά αντικείμενα, ενώ είχαν εισέλθει σε δύο οχήματα χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση, προέκυψε ότι οι τρεις δράστες, από τον Νοέμβριο έως και τις αρχές Φεβρουαρίου είχαν διαπράξει συνολικά δέκα κλοπές- διαρρήξεις και τρεις απόπειρες, σε σταθμευμένα οχήματα στην πόλη του Ηρακλείου.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.