ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Σμπώκος κατηγορεί για εκβιασμό Βλαστό και Σκαφτούρο

Ο Σμπώκος κατηγορεί για εκβιασμό Βλαστό και Σκαφτούρο

Επιμένοντας στις προανακριτικές του καταθέσεις ο καταδικασμένος για την υπόθεση των εξοπλιστικών , πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξοπλισμών του ΥΕΘΑ επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Σμπώκος στην κατάθεση του φέρεται να κατηγόρησε για εκβιασμό τους δυο πρωταγωνιστές της υπόθεσης των «νονών των φυλακών» Π. Βλαστός και Γ. Σκαφτούρος.

Ο Γ. Σμπώκος κατέθετε για περίπου δυο ώρες στους ανακριτές διαφθοράς χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την κατάθεσή του την οποία θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Σμπώκος επιβεβαίωσε τα όσα είχε πει στις προανακριτικές του καταθέσεις σχετικά με τις δυο βομβιστικές επιθέσεις που είχαν γίνει σε συγγενικά του πρόσωπα.

Μεταξύ άλλων στην προανακριτικές καταθέσεις είχε υποστηρίξει πως τον Ιανουάριο του 2013 τον πλησίασε ο Γ. Σκαφτούρος και απειλώντας τον του ζήτησε 10 εκ. Ευρώ αλλιώς -όπως είπε- θα του διαλύσει το σπίτι.

Στη συνέχεια -σύμφωνα με τον Γ. Σμπώκο το ίδιο έπραξε και ο Π. Βλαστός ο οποίος σύμφωνα με τη προανακριτική κατάθεση του είπε «δεν είναι δική μου υπόθεση, εξυπηρέτηση κάνω, γνώμη μου είναι να δώσεις ένα χαρτζιλίκι στο Σκαφτούρο για να ξεμπερδεύεις αλλιώς θα γίνει ατύχημα».

Αύριο αναμένεται να συνεχίσει για τέταρτη ημέρα την απολογία του ο Π. Βλαστός ενώ δεν αποκλείεται το σενάριο αυτή τη φορά να πάνε οι ανακριτές στον Κορυδαλλό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.