Κρήτη: Στην εντατική παραμένει ο ειδικός φρουρός που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι

Κρήτη: Στην εντατική παραμένει ο ειδικός φρουρός που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι

50χρονος άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον του επειδή έκανε έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος του

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 34χρονο ειδικό φρουρό που τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε χθες το πρωί στις Βρύσες Χανίων, όταν 50χρονος άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον ομάδας αστυνομικών του ΤΑΕ Αποκορώνου, επειδή έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος του.

Ο 34χρονος ειδικός φρουρός που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγιος Γεώργιος» των Χανίων όπου, μετά από χειρουργική επέμβαση, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου και παραμένει.

Όπως επισήμανε μιλώντας πριν από λίγο στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων κ. Χαράλαμπος Δουλγεράκης, ο αστυνομικός παραμένει στη ΜΕΘ και αργότερα σήμερα θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία. Τα αποτελέσματα της εξέτασης, θα μπορέσουν να δώσουν στους γιατρούς μια σαφέστερη εικόνα για την εξέλιξη της υγείας του.

Εκτός από τον ειδικό φρουρό, στη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρότερα και ένας 35χρονος υπαρχυφύλακας. Μεταφέρθηκε επίσης στο Νοσοκομείο Χανίων, με τραύματα στα κάτω άκρα και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, οδηγήθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.