ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την χτεσινή αιματηρή επίθεση Αφρικανού σε Έλληνα

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την χτεσινή αιματηρή επίθεση Αφρικανού σε Έλληνα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Χρυσή Αυγή χτες το βράδυ με αφορμή την αιματηρή επίθεση από Αφρικανό σε έναν Έλληνα συμπολίτη μας στον Αγ Παντελεήμονα. Ακολουθεί η ανακοίνωση.

“Η Χρυσή Αυγή δηλώνει ότι στηρίζει το δίκαιο και νόμιμο αγώνα των Ελλήνων του κέντρου των Αθηνών ενάντια στην υποβάθμιση της ζωής τους.

Καθημερινά συμπολίτες μας πέφτουν θύματα δολοφονικών επιθέσεων από λαθρομετανάστες, όπως συνέβη και σήμερα με καταστηματάρχη στο κέντρο των Αθηνών.

Επίσης, η Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε βίαιο επεισόδιο και δηλώνει ρητά πως μέλη της δεν σχετίζονται με τέτοιου είδους δραστηριότητες. Το κράτος ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του και να προστατεύσει τη ζωή και την περιουσία των Ελλήνων πολιτών”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.