ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιδού οι Έλληνες «ρατσιστές» που διαμαρτύρονται για την απόπειρα δολοφονίας του Έλληνα κουρέα (Vid)

Ιδού οι Έλληνες «ρατσιστές» που διαμαρτύρονται για την απόπειρα δολοφονίας του Έλληνα κουρέα (Vid)

Ανυπόστατες αποδείχτηκαν τελικά οι πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει σε ενημερωτικές ιστοσελίδες για την εξαπόλυση επιθέσεων Ελλήνων κατά αλλοδαπών και των καταστημάτων που αυτοί διατηρούν στην περιοχή του Αγ Παντελεήμονα μετά την αιματηρή επίθεση Αφρικανών σε Έλληνα κουρέα.

Ο άτυχος νέος μαχαιρώθηκε κοντά στην καρδιά από δύο Αφρικανούς και δίνει μάχη για την ζωή του. Η επίθεση αυτή προκάλεσε την οργή των κατοίκων που νοιώθουν πια σαν κυνηγημένοι μέσα στα ίδια τους τα σπίτια και καταστήματα. Άνθρωποι φτωχοί μεροκαματιάρηδες βρίσκονται στο έλεος των αλλοδαπών λαθοεισβολέων που δεν διστάζουν να σκοτώσουν για μερικά ευρώ. Οι άνθρωποι αυτοί στην πλειοψηφία τους ανυπεράσπιστοι ηλικιωμένοι εξέφρασαν την οργή τους διαμαρτυρόμενοι για την παρουσία των αλλοδαπών στις γειτονίες τους.

Οι άνθρωποι αυτοί παρουσιάστηκαν δυστυχώς ως εξτρεμιστές ρατσιστές που κυνηγούν τους αλλοδαπούς αναίτια, που καταστρέφουν τα μαγαζιά των αλλοδαπών και που έχουν πάνω τους όλα τα κακά του κόσμου μέχρι και το «προπατορικό αμάρτημα».

Για την αποκατάσταση της αλήθειας έστω και αν οι άνθρωποι αυτοί δέχτηκαν άπειρη λάσπη από προοδευτικούς ανθρώπους παρουσιάζουμε το σχετικό βίντεο από την «επιδρομή» των Ελλήνων «ρατσιστών»….  

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στον «ατίθασο» ηλικιωμένο άνδρα που φώναζε πολύ.

Είναι σίγουρο ότι η παρουσία του θα προκάλεσε «ρίγη φόβου» στους αλλοδαπούς οι οποίοι μετά από αυτή την τραυματική εμπειρία θα χρειάζονταν ψυχολογική υποστήριξη.

Προφανώς κάποια από τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από το G. Soros θα μπορούσε να αναθέσει την “εργολαβία” αυτής της δύσκολης αποστολής σε μία από τις αλληλέγγυες συνιστώσες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr    

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.