ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: Ανθρωποκυνηγητό για τους ληστές με τα Καλάσνικοφ

Κρήτη: Ανθρωποκυνηγητό για τους ληστές με τα Καλάσνικοφ

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί στην Κρήτη προκειμένου να εντοπίσουν τους ληστές με τα καλάσνικοφ, που χθες το πρωί έβαλαν στο στόχαστρο τις συντάξεις στα Ανώγεια, «χτυπώντας» τους ταχυδρομικούς διανομείς του χωριού.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας, όπως αναφέρει το prismanews.gr, αναφέρουν πως τα επόμενα 24ωρα είναι εξαιρετικά κρίσιμα για την εξιχνίαση της υπόθεσης και όλο το βάρος έχει πέσει στο αυτοκίνητο, το οποίο φαίνεται ότι χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν μετά την ληστεία των τριών ταχυδρόμων. Οι ένοπλοι κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο για να… εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Το γεγονός ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν άλλο όχημα για να διαφύγουν ερμηνεύεται από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση ότι εκείνοι πιθανότατα γνώριζαν καλά την περιοχή ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται για ντόπιους.

Από την ώρα της ληστείας η περιοχή του Μυλοπόταμου είναι κυριολεκτικά αστυνομοκρατούμενη καθώς ισχυρές δυνάμεις έχουν ζώσει την περιοχή αναζητώντας τα ίχνη των δραστών και συλλέγοντας στοιχεία.

Οι τρεις δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν με λεία τα χρήματα που προορίζονταν για τις πληρωμές συντάξεων τα οποία άρπαξαν από τρεις διανομείς του ταχυδρομείου στα Ανώγεια. Η ληστεία σημειώθηκε στις 8.20 το πρωί όταν τρεις άγνωστοι κουκουλοφόροι μπλόκαραν με το αυτοκίνητό τους το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι ταχυδρόμοι που λίγο πριν είχαν βγει από την Αγροτική Τράπεζα. Δυο από τους ληστές προτάσσοντας τα καλάσνικοφ που κρατούσαν άρπαξαν από τους διανομείς την τσάντα με τα χρήματα και έγιναν… καπνός αφού επιβιβάστηκαν με ένα αυτοκίνητο μάρκας Opel σκούρου χρώματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.