ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Αναβλήθηκε η συγκέντρωση του αλβανικού κόμματος

Αναβλήθηκε η συγκέντρωση του αλβανικού κόμματος

Όπως αναφέρει η  έγκυρη αλβανική εφημερίδα «ΤΕΜΑ», η Ευθρόμαυρη Συμμαχία αναβάλλει την προγραμματισμένη εκδήλωση στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αλβανών οι λόγοι είναι πως η ελληνική αστυνομία  ενημέρωσε τον εκπρόσωπό τους στην Αθήνα πως δεν μπορεί να εγγυηθεί στην ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Η υποχώρηση των Αλβανών αποτελεί μεγάλο πλήγμα για το εθνικιστικό κόμμα της Αλβανίας. Σύμφωνα με πρόεδρο αλβανικού συλλόγου στην Ελλάδα η συγκέντρωση της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας ενδέχεται να πραγματοποιηθεί κρυφά και σε κλειστό κύκλο.

Κατά πάσα πιθανότητα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί κρυφά σε καφετέρια που διατηρούν αλβανοί στο κέντρο της Αθήνας. Πάντως σε ερώτηση της ιστοσελίδας aftonomi.gr για το εάν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί τελικά ο πρόεδρος του αλβανικού συλλόγου μας απάντησε πως «θα είναι εξευτελισμός για τους αλβανούς κάτι τέτοιο, θα πουν φοβήθηκαν και το έβαλαν στα πόδια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως ποια είναι η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία (Aleanca Kuq e zi). Πρόκειται για το γνωστό κίνημα των φιλάθλων της Εθνικής ομάδας Αλβανίας το οποίο μετατράπηκε σε πολικό εθνικιστικό κόμμα με αλυτρωτικές βλέψεις εναντίον των γειτονικών χωρών και κυρίως της Ελλάδας. Μεταξύ άλλων ισχυρίζονται πως η Ήπειρος, η Φλώρινα και η Καστοριά είναι αλβανικές περιοχές, που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών.Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.