ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

150 λαθρομετανάστες αποβιβαστήκαν στην Λέσβο χτες – Πόσοι ακόμα θα έρθουν ;

150 λαθρομετανάστες αποβιβαστήκαν στην Λέσβο χτες – Πόσοι ακόμα θα έρθουν ;

Συνεχίζεται ακάθεκτη η εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα από την Τουρκία παρα τις προσπάθειες των Ελλήνων και Ευρωπαίων αξιωματούχων να πείσουν τις τουρκικές αρχές να ελέγξουν την συνεχιζόμενη ροή. 

Μέσα στις τελευταίες 24 ώρες πάνω από 150 λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν στις ακτές της Λέσβου. Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ δεκάδες πολίτες τηλεφωνούσαν την Κυριακή και πληροφορούσαν για τα καραβάνια των αλλοδαπών, που με τα πόδια κατευθύνονταν προς τη Μυτιλήνη, κυρίως από τις Βορειοανατολικές περιοχές της Λέσβου.

Ήταν ζήτημα χρόνου τα πάρκα της Μυτιλήνης να πλημμυρίσουν από λαθρομετανάστες μέσα σε λίγες ώρες, ενώ οι άνδρες ρωτούσαν τους περαστικούς για το πως μπορούν να ταξιδέψουν προς τον Πειραιά.

Λίγες ώρες αργότερα, όλοι σχεδόν συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Είναι σίγουρο ότι μετά από μερικές εβδομάδες οι 150 λαθρομετανάστες θα αφιχθούν στο κέντρο της Αθήνας και θα προστεθούν στις εκατοντάδες χιλιάδες που ζούν ήδη παράνομα στην χώρα μας.

Το δράμα των Ελλήνων του κέντρου της Αθήνας δεν φαίνεται να έχει σταματημό. Η λαθροεισβολή συνεχίζεται

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.