ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε ετοιμότητα 6.000 αστυνομικοί στην Αθήνα

Σε ετοιμότητα 6.000 αστυνομικοί στην Αθήνα

Περισσότεροι από 6.000 αστυνομικοί θα είναι επί ποδός ενόψει του καυτού απεργιακού 48ωρου.

Οι 3.000 θα ανήκουν σε ΜΑΤ-ΥΜΕΤ, οι οποίοι θα βρίσκονται σε ετοιμότητα τα δύο επόμενα 24ωρα και ειδικά μεθαύριο, Τετάρτη, με αφορμή τις κινητοποιήσεις και τη 48ωρη απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Στο δρόμο θα βρίσκονται επίσης τα τεθωρακισμένα της Αστυνομίας, και συγκεκριμένα ο Αίαντας και τα μικρότερα που έχουν αποκτηθεί από το Ισραήλ.

Σε κινητοποίηση επίσης θα βρίσκονται εκτός από τα ΜΑΤ και τα ΥΜΕΤ δεκάδες αστυνομικοί των Υπηρεσιών Ασφαλείας και συγκεκριμένα από την Κρατικής Ασφάλεια και την Αντιτρομοκρατική ενώ θα ενισχυθούν οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και από αρμόδια τμήματα της ΕΥΠ.

Το γενικό συντονισμό των αστυνομικών δυνάμεων θα έχει ο ίδιος ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος, Νίκος Παπαγιαννόπουλος ενώ θα βοηθά και το Κέντρο Επιχειρήσεων της Γ.Α.Δ.Α.

Οι αστυνομικοί πάντως εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα στο επιχειρησιακό τους σχέδιο κυρίως για την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης των επώδυνων μέτρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.