Ούτε ανάσα δεν μπορούν να πάρουν οι αστυνομικοί του τμήματος και της Ασφαλείας Μυτιλήνης με τα αλλεπάλληλα περιστατικά που προκαλούν οι μετανάστες στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, όπου καθημερινά καταγράφονται συμπλοκές, παράνομη οπλοκατοχή και λαθρεμπόριο!

Ο διαπληκτισμός που ξέσπασε μεταξύ δυο αλλοδαπών στον συγκεκριμένο χώρο παραμονής, είχε ως αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς ηλικίας 38 χρόνων να βγάλει μαχαίρι και να απειλήσει με αυτόν έναν 22χρονο. Όμως, οι άνδρες του τοπικού τμήματος επενέβησαν άμεσα, τον αφόπλισαν και του πέρασαν χειροπέδες. Ο 38χρονος μετανάστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμη αλλοδαπού ηλικίας 48 χρόνων, όταν του έκαναν τυπικό έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του 28 πακέτα τσιγάρα και εννέα συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, τα οποία σκόπευε να διακινήσει σε άλλους μετανάστες. Τα προϊόντα καπνού κατασχέθηκαν, ενώ ο 48χρονος παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.