ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα Υόρκη: Ο τυφώνας Σάντι πέρασε αλλά νέα καταιγίδα έρχεται…

Νέα Υόρκη: Ο τυφώνας Σάντι πέρασε αλλά νέα καταιγίδα έρχεται…

Κλειστά θα παραμείνουν τα πάρκα και οι παραλίες στη Νέα Υόρκη τουλάχιστον για ένα 24ωρο από αύριο το μεσημέρι και μετά, καθώς μια νέα καταιγίδα πλησιάζει την πόλη, μία εβδομάδα μετά τον τυφώνα Σάντι που έπληξε την περιοχή, δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Μάικλ Μπλούμπεργκ.

«Δεν χρειάζεται να στείλουμε τους πρώτους που θα ανταποκριθούν, στον ωκεανό, για να σώσουν κάποιον που φέρθηκε ανόητα», σημείωσε ο δήμαρχος.

Οι αξιωματούχοι της πόλης θα προσπαθήσουν επίσης αύριο να απομακρύνουν τους κατοίκους από μερικές γειτονιές που βρίσκονται πολύ κοντά στη θάλασσα, όταν θα αναμένεται να πλήξει την περιοχή η καταιγίδα.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης υπογράμμισε ότι η αυριανή απομάκρυνση κατοίκων, η οποία σχεδιάζεται να συμπέσει με την παλίρροια κατά την ώρα που πιθανολογείται ότι θα προκύψει η καταιγίδα, δεν θα γίνει σε τόσο μεγάλο εύρος όσο αυτή που είχε γίνει κατόπιν δικής του εντολής προτού πλήξει την πόλη την περασμένη εβδομάδα ο κυκλώνας Σάντι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.