ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βυτιοφόρα κατευθύνονται προς τη Βουλή

Βυτιοφόρα κατευθύνονται προς τη Βουλή

Περισσότερα από 50 φορτηγά κινούνται στην Εθνική Οδό, στο ύψος του Σκαραμαγκά με σκοπό να φτάσουν στο Σύνταγμα για να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία στη Βουλή.

Οι ιδιοκτήτες των βυτιοφόρων μαζί με τους αυτοκινητιστές ταξί θα συμμετάσχουν το απόγευμα, όπως είπαν και χθες, πρώτη ημέρα της απεργίας τους, στο σημερινό κάλεσμα των ΓΣΕΕ –ΑΔΕΔΥ στις 17:00 στο Σύνταγμα.

Στις 12:00 οι αυτοκινητιστές των Ταξί, όπως είχαν προαναγγείλει από χθες, θα μεταβούν στο υπουργείο Μεταφορών μαζί με τους οδηγούς των βυτιοφόρων. Μένει μόνο εάν όσοι έχουν ξεκινήσει από την Εθνική Οδό θα φτάσουν τελικά στη Βουλή.

Νωρίτερα οι οδηγοί βυτιοφόρων είχαν αποκλείσει παράδρομο της Εθνικής Οδού, στο ύψος του Σκαραμαγκά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.