ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σύνταγμα: Έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται ο κόσμος

Σύνταγμα: Έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται ο κόσμος

Από νωρίς το πρωί είναι κλειστή η Βασ. Σοφίας, όπου για άλλη μια φορά έχει τοποθετηθεί ο γνωστός φράχτης για να μην μπορέσουν οι διαδηλωτές να προσεγγίσουν το κτίριο της Βουλής, ενώ δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί κανείς και στα γύρω στενά που καταλήγουν ή ξεκινούν από τη Βασ. Σοφίας.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί επίσης και στη λεωφόρο Αμαλίας, όπου έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται ήδη κόσμος, και την Πανεπιστημίου καθώς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν δώσει ραντεβού στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα και το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια για το συλλαλητήριο κατά των νέων μέτρων.

Την ίδια ώρα, εντός της Βουλής, θα συνεχίζεται η συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου για τα μέτρα, που έφερε το υπουργείο Οικονομικών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζομένους να παραμείνουν στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης των μέτρων στη Βουλή, περικυκλώνοντάς την.

Κάλεσμα συμμετοχής στην προσυγκέντρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, στις 17:00, απηύθυνε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος.

Από την πλευρά της, η αστυνομία έχει λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ στους δρόμους θα βγουν, αν αυτό κριθεί αναγκαίο, και οι υδροφόρες της ΕΛ.ΑΣ., που χρησιμοποιούνται για την καταστολή διαδηλώσεων.

Όσον αφορά τα μέσα μεταφοράς, από τις 12 το μεσημέρι εκτελούνται τα δρομολόγια του τραμ. Μετρό και ηλεκτρικός λειτουργούν από τις 15:00 έως τη λήξη της βάρδιας, για να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν να δώσουν το «παρών» στο συλλαλητήριο.

Για λόγους ασφαλείας, κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί του μετρό Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη. Κλειστοί, επίσης, θα παραμείνουν κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου και πολλοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι τα συνδικάτα εξήγγειλαν νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την ερχόμενη Κυριακή -ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού 2013- στις 17:00, ενώ την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής κινητοποίησης, η ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσει τρίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 και συλλαλητήριο στις 13.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.