ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χανιά: Συνελήφθησαν τσιγγάνοι στο λιμάνι της Σούδας με τις αποσκευές γεμάτες…χρυσάφι!

Χανιά: Συνελήφθησαν τσιγγάνοι στο λιμάνι της Σούδας με τις αποσκευές γεμάτες…χρυσάφι!

Συνελήφθησαν χτες το βράδυ στη Σούδα τρεις τσιγγάνοι οι οποίοι ετοιμάζονταν να μπουν στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά με τις αποσκευές γεμάτες… χρυσάφι.

Ούτε λίγο ούτε πολύ οι δυο νεαροί 19 και 25 ετών μαζί με έναν 46χρονο τσιγγάνο είχαν στήσει ολόκληρη εγκληματική οργάνωση που ειδικευόταν στις διαρρήξεις και τις κλοπές.

Οι τρεις τσιγγάνοι είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος σε Ρέθυμνο και Χανιά με την δράση τους να καταγράφεται σε τουλάχιστον 7 περιπτώσεις διαρρήξεων σε σπίτια δρώντας κατά το χρονικό διάστημα από 05-11-2012 έως και 11-11-2012.

Οι ίδιοι είχαν συγκεκριμένη μεθοδολογία καθώς παραβίαζαν τις πόρτες με τη χρυσή ταυτότητα ενώ η λεία τους ήταν χρυσά αντικείμενα.

Ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι ανωτέρω, κατά την προσπάθειά τους να αναχωρήσουν για τον Πειραιά, με το πλοίο της γραμμής.

Στις αποσκευές τους εντοπίστηκαν συνολικά 107 χρυσά και ασημένια κοσμήματα καθώς και 3.100 ευρώ.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.