ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κεδίκογλου προς ΣΥΡΙΖΑ για λαθρομετανάστες: “Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι”

Κεδίκογλου προς ΣΥΡΙΖΑ για λαθρομετανάστες: “Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι”

Δεσμευτικό χαρακτήρα έχει για την κυβέρνηση η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, και άρα πρέπει να αντικατασταθεί από άλλο νομοθέτημα.

Απαντώντας στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι “με προσωπική εντολή του πρωθυπουργού” η κυβέρνηση καταργεί το νόμο Ραγκούση, ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε: “ Η Ελλάδα είναι μια ανοικτή δημοκρατική κοινωνία, αλλά δεν είναι ξέφραγο αμπέλι”. “Πληροφορούμε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν υπάρχει τίποτε το “προοδευτικό” σε μια χώρα που καταντάει ανοχύρωτη σε όποιον θέλει να μπει και να εγκατασταθεί χωρίς έλεγχο και χωρίς νόμιμες προϋποθέσεις”, συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι δεν μπορούν να εξομοιώνονται τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών με εκείνα όσων μπαίνουν παράνομα στη χώρα.

Σχολίασε ακόμα ότι το θέμα θα αντιμετωπιστεί με νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, καθώς και ότι το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης πρέπει να μας ενώνει όλους. “Δε θα το αφήσουμε να διχάσει την ελληνική κοινωνία, όπως επιθυμούν ακραίες πολιτικές δυνάμεις”, υπογράμμισε ο κ. Κεδίκογλου.,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.