ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της κρητικής “μαφίας”

Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της κρητικής “μαφίας”

Τους λογαριασμούς των εμπλεκόμενων στις δύο εγκληματικές οργανώσεις σε Ηράκλειο και Λασίθι ανοίγει η αστυνομική έρευνα, καθώς μαζί με τη Δικαιοσύνη ξεκινάει έρευνες και η Οικονομική Αστυνομία για τα χρήματα που φέρονται σύμφωνα με την Αστυνομία να έχουν αποκτήσει από παράνομες δραστηριότητες ορισμένοι από τους συλληφθέντες.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το τμήμα Αγίου Νικολάου έχει αποστείλει αίτημα προς την Οικονομική Αστυνομία ώστε να γίνει έλεγχος των οικονομικών δεδομένων των κατηγορούμενων. Υπάρχει η σκέψη οι κατηγορούμενοι να ελεγχθούν από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ). Στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των εμπλεκόμενων και οι συναλλαγές που κατά διαστήματα πραγματοποίησαν.

Ξεκινούν οι απολογίες

Στα δικαστήρια της Νεάπολης αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου, σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο οι κατηγορούμενοι για εμπλοκή στις δύο εγκληματικές οργανώσεις που δρούσαν στην Κρήτη

Σε βάρος τους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις ανάλογα με τις κατά περίπτωση κακουργηματικές και πλημμεληματικές κατηγορίες, της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της καλλιέργειας και εμπορίας ναρκωτικών, της διακίνησης όπλων, της διάπραξης ζωοκλοπών και της παράβασης καθήκοντος. Η αρχή θα γίνει με τον αστυνομικό από το Ηράκλειο που αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Λασιθίου στις 16.00 το απόγευμα της Παρασκευής για να ακολουθήσουν οι ανήλικοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.