ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Διακινητές ναρκωτικών Ινδίας – Ελλάδος μέσω αέρος

Διακινητές ναρκωτικών Ινδίας – Ελλάδος μέσω αέρος

Η σύλληψη ενός 52χρονου αλλοδαπού  στο Άρμα Βοιωτίας αποτελεί άλλη  μια απόδειξη ότι στην Ελλάδα  δρουν οργανωμένα κυκλώματα Ινδών  εμπόρων ναρκωτικών που διακινούν  μεγάλες ποσότητες χαπιών τα  οποία παραλαμβάνουν αεροπορικώς  από την πατρίδα τους.

Η επιχείρηση  για τη σύλληψή του ξεκίνησε  πριν από λίγες ημέρες, όταν υπάλληλοι του Τελωνείου στο Διεθνή Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» εντόπισαν ένα δέμα με 60 δισκία της ναρκωτικής ουσίας «αλπραζολάμη» που είχε φτάσει από την Ινδία. Παραλήπτης ήταν ο 52χρονος Ινδός και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Θηβών έκαναν ελεγχόμενη μεταφορά, με αποτέλεσμα να συλληφθεί μόλις παρέλαβε το δέμα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Η εισαγωγή  ναρκωτικών χαπιών από την  Ινδία μέσω ταχυδρομικών δεμάτων,  έχει εξελιχθεί σε πραγματική…  «βιομηχανία». Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε εξαρθρωθεί ένα κύκλωμα εισαγωγής ναρκωτικών από Ινδούς στο Μελισσοχώρι Βοιωτίας και είχαν συλληφθεί ένας Έλληνας και τρεις Ινδοί με 2.064 χάπια. Τον Απρίλιο στα Οινόφυτα είχε εξαρθρωθεί δεύτερο κύκλωμα και συνελήφθησαν δύο Ινδοί και ένας Νεπαλέζος με άλλα 6.924 χάπια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.