ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π. Μπαλτάκος – Η συγκίνηση του πατέρα για τα γαλόνια του γιού

Π. Μπαλτάκος – Η συγκίνηση του πατέρα για τα γαλόνια του γιού

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν σήμερα  ο ΓΓ της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος καθώς είδε τον γιό του να ορκίζεται σημαιοφόρος του ΛΣ/Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο οποίος διακρίνεται για την αγάπη στις Ένοπλες Δυνάμεις και για τις καθαρές πατριωτικές θέσεις του έλεγε με περηφάνια στους συνεργάτες του ότι «οι ειδικές του ΛΣ/Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΜΥΑ/ΛΣ) κέρδισαν ένα καλό αξιωματικό από την στιγμή που θα καταφέρει βέβαια να περάσει τα σκληρά τέστ και να ενταχτεί στην επίλεκτη μονάδα που είναι το όνειρο του».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ. Η εκπαιδευτική σειρά 2011-2012 περιελάμβανε εξήντα δύο (62) νέους Σημαιοφόρους Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (52 άνδρες – 10 γυναίκες).

Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Ιωάννης Τραγάκης, o Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας Αθανάσιος Μπούσιος, ο Γενικός Γραμματέας Ασφάλειας – Ναυσιπλοΐας Αθανάσιος Χριστόπουλος, Βουλευτές και φορείς του Νομού Πειραιά, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Δημήτριος Μπαντιάς, αντιπροσωπείες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και φορείς της ναυτιλιακής κοινότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.