ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α. Αραβαντινός: «Το 70% των κρατουμένων είναι μουσουλμάνοι και αυτοί μεταξύ τους είναι χωρισμένοι στα δύο»

Α. Αραβαντινός: «Το 70% των κρατουμένων είναι μουσουλμάνοι και αυτοί μεταξύ τους είναι χωρισμένοι στα δύο»

Αποκαλυπτική ήταν η εικόνα για τις ελληνικές φυλακές που έδωσε ο αρχιφύλακας Αντώνης Αραβαντινός κατά την διάρκεια της ενημέρωσης της αρμόδιας για την Δημόσια Τάξη επιτροπής της Βουλής.

Όπως δήλωσε ο αρχιφύλακας οι φυλακές είναι γεμάτες από αλλοδαπούς κυρίως μουσουλμάνους που ζούν υπό άθλιες συνθήκες.  

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Αραβαντινός, «Τα προβλήματα είναι τραγικά και το μάρμαρο το πληρώνουν οι έλληνες κρατούμενοι. Φοβόμαστε και εμείς από αυτά που συμβαίνουν μέσα στις φυλακές, όταν ακούμε κάθε μέρα να μας φωνάζουν κρατούμενοι “γ… την Ελλάδα σας”. Η κατάσταση είναι τραγική, δεν πάει άλλο».   

Σύμφωνα με τον αρχιφύλακα βρίσκεται σε εξέλιξη ένας βίαιος εποικισμός των φυλακών από το αλλοδαπό στοιχείο. Όπως δήλωσε στην επιτροπή δεν είναι ρατσιστής, αλλά οι αδύναμοι κρατούμενοι αυτή τη στιγμή είναι οι Ελληνες αφού υο 70% των κρατουμένων είναι μουσουλμάνοι και αυτοί μεταξύ τους είναι χωρισμένοι στα δύο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.